Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

♥ Δημιουργικά πλαίσια - stardoll.com


  Stardoll :

»Γεια σας , σήμερα έχουμε να συζητήσουμε ένα νέο πολύ ενδιαφέρον θέμα. Αυτό φυσικά αναφέρεται στην δημιουργικότητα στα πλαίσια του χρόνου.. ας αρχίσουμε :)


Τα μέλη του stardoll , από την αρχή της απογείωσης του ως ένα δημοφιλές και εξαιρετικό site εξέφρασαν την δημιουργικότητα και το ταλέντο τους.. στις αρχές τα μέλη του , ήταν πιο κλειστά προς τον εαυτό τους..όταν όμως κατάλαβαν την αξία τους απογείωσαν όλο το ταλέντο και το στιλ τους σε βαθμό που δύσκολα μπορεί να καταφέρει κανείς τόσο καλά.Στην συνέχεια όμως , φαίνεται πως κάποια από τα μέλη του [ που αυτή η εποχή ορίζει μέχρι και το σήμερα ] , άρχισαν να αντιγράφουν σουίτες 'των δήθεν ''διάσημων'' Δεν υπάρχουν διάσημοι σε μια κοινότητα με παιδιά πάνω κάτω ίδιας ηλικίας και της δικής μας φαντασίας στην ουσία..πρέπει αυτό να αλλάξει.Το κάθε μέλος μέσο της medoll & της suite της / του εκφράζει ένα μέρος του χαρακτήρα του και αυτό είναι δικό του δημιούργημα ! Πρέπει έτσι κάποια μέλη πλέον να καταλάβουν το λάθος τους.. έχουμε δικαίωμα στην εφευρετικότητα και την απόκτηση των πνευματικών δικαιωμάτων και αυτό γίνετε κατανοητό εύκολα αν σκεφτεί κανείς πως κάθε δικό μας δημιούργημα έχει τον κόπο και την υπογραφή μας από κάτω...έτσι και εδώ.Τα μέλη που αντιγράφουν υπερβαίνουν ως και τους κανόνες της κοινότητας..είμαστε μια ομάδα..μέσα από την φαντασία και την αξιοπιστία των πράξεων μας θα κατακτήσουμε το ΤΕΛΕΙΟ...μπορούμε ... η δημιουργικότητα στον χρόνο δεν είναι απλά μια φράση.Είναι ένα ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ STARDOLL :) Eίμαστε κομμάτι του stardoll..για εμάς δημιουργήθηκε και πρέπει να του το ανταποδώσουμε με το δικό μας ευχαριστώ !


.............................................................................................

Λοιπόν , πως σας φαίνεται ; Συμφωνείτε ..

Έφη!



2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα Έφη μου! Και να το ling για τα γραφικό: http://i34.tinypic.com/20ab3na.jpg .... Ότι θες στο stardoll...επίσης για την τιμή σε ενημέρωσα εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητιρια για το blog σου είναι υπέροχο και με βοηθάει πολυ θεσ να γίνεις αδελφικο blog? Το blog μου είναι http://yougirl8.blogspot.gr/ και θα χαρω πολυ να εγγραφεις <3 θα εγγραφω και εγω στο δικο σου!


    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γεια σου ...! Εδω θα μου γραφεις τα σχολια σου ...! Ελπιζω να βρισκεις ενδιαφερον το μπλογκ μου και να γινεις μελος ( εφοσον δεν εισαι ) :
_____________________________________________________
Εγω πιστευω πως ή το σχολιο μου ειναι οτι ....